Over ons

Home      Marionetten    Voor scholen     Workshops     Reacties     Agenda     Contact

 

Iris Bäppler
Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en woon al enkele jaren in Nederland. In Duitsland heb ik vele jaren gewerkt in een kleuterschool en in een tehuis met kinderen, waarvan sommige kinderen met beperkingen. Ik werkte als sociaal-pedagogisch werker en als sociaal-psychologisch therapeute.

In mijn therapieopleiding in Duitsland leerde ik hoe belangrijk gevoelens zijn. Door te weten en te voelen dat gevoelens energie zijn, die we positief kunnen inzetten, kon ik mijn leven en mijn therapie verrijken. Dit veranderde mijn leven op vele manieren.

Ik kwam in contact met transcendente meditatie (TM) en beoefen die techniek inmiddels al jaren met veel plezier. Het geeft me dagelijks een moment van diepe rust en ontspanning, maar het opende voor mij ook een deur naar een nieuwe dimensie: ontwikkeling van bewustzijn. Dat is voor mij een fantastische ervaring en dat gaf me het inzicht dat we op een diep niveau van bewustzijn dingen (stress, overtuigingen, blokkades) kunnen oplossen en veranderen, waarmee we ons leven vrijer, harmonieuzer en gelukkiger kunnen maken.

In Nederland creëerde ik veel marionetten. Met mijn partner bouwde ik een theater waarin de poppen tot leven kunnen komen. Ik vind het fantastisch verhalen te schrijven en marionetten te bouwen. Ik ben nog steeds verbaasd hoe bijzonder het is met de marionetten contact te maken met kinderen en volwassenen. Het komt weer een stuk van je eigen kind in je naar boven. Dat mag weer vrij spelen.

De marionetten nemen mij mee in de wereld van fantasie en ik kan met veel plezier iets van mij laten zien wat ik vaak verborgen hou. Wil je dat ook beleven? Maak dan contact.

Willeke Kuper- Groenenberg

Na jaren (wijk)verpleegkundige te zijn geweest ben ik inmiddels pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in de gemeente Dronten.  Ik ben VVE geschoold. Mijn passie is stembevrijding sessies geven om mensen in hun eigen kracht te helpen. Als hobby doe ik aan improvisatie toneel. Ik ben gek op kinderboeken, vooral het prentenboek. Daarnaast schilder, teken en creëer ik graag. Mezelf blijven ontwikkelen in bewustzijn staat hoog op mijn prioriteiten lijst. Iris heeft mij gevraagd om mee te spelen in haar marionetten theater. Ik vind het geweldig en haal er veel plezier uit. Hopelijk tot snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor