Reacties

Home     Marionetten    Voor scholen     Workshops     Over ons       Agenda         Contact

 

Reactie op een voorstelling:

“Zeer interactief met de leerlingen, veel humor, prachtige poppen en sfeervol theater met mooie belichting om naar te kijken, de duur van de voorstelling is precies goed voor deze leeftijdsgroep, de poppen zijn zo lekker dichtbij, letterlijk op enkele meters afstand en ook figuurlijk dichtbij de belevingswereld van de kinderen.

 

FlevoMeer Bibliotheek 

“Ik wil nog een verhaal!” Riep één van de kinderen enthousiast na het theaterstuk van Theater Tim. Net daarvoor zaten 50 kinderen ademloos te luisteren naar een verhaal gespeeld door marionetpoppen. Een verhaal over de wereld van nu: dieren hebben last van het afval van de mens en ze verzinnen een manier om dit duidelijk te maken. Na de voorstelling mochten de kinderen de marionetpoppen bekijken en zelfs bespelen. Ook konden ze zelf voelen hoe het is om een marionetpop te zijn.

 

 

 

 

Geluk vinden zit in jezelf, dat is het motto van de voorstelling ‘Tim op zoek naar geluk’. Vanmiddag bekeken meer dan vijftig kinderen in bibliotheekLelystad hoe Tim de prinses hielp haar geluk te vinden. De kinderen vertelden Tim waar zij gelukkig van werden: knuffelen, kusjes, dansen, draken en ridders. Dit bracht de prinses op ideeën waar ze zelf blij van werd.
 

 

“Een zak lolly’s. Of snoep. Een mooie bos bloemen. Een wandeling in de sneeuw”. De kinderen en ouders hadden genoeg ideeën hoe prinses Arabella weer gelukkig kon worden. Meer dan vijftig kinderen bekeken de prachtige voorstelling ‘Tim op zoek naar geluk’ waarbij het verhaal met echte marionetten wordt verteld. Na afloop mochten de kinderen zelf leren hoe ze de marionetten konden laten bewegen. “Dat was erg leuk, maar veel moeilijker dan ik dacht. Je moet er echt spierballen voor hebben”, vertelt Jasmijn.
 

Voorstelling in Duitsland:

 

Verjaardagsvoorstelling: 40de verjaardag

"Ik heb genoten van de kleine mensjes."

"Leuke voorstelling."

"Heerlijke humor."

"Leuke poppen met een leuk verhaal."

"Mooi in essentie en eenvoud."

"Prachtig persoonlijk. Klein en intens."

"Leuk gedaan met veel humor."

"Het was erg leuk dat jullie kwamen mijn verjaardag opfleuren."

"Bedankt voor de leuke voorstelling. Heel vermakelijk!"

 
 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor