Theater TIM  |   Contact  |   Agenda  

 

Reacties

 

 
 

 

 Theater TIM

 Agenda

 Marionetten

 Contact

 Links

 

 

 

 

Reacties op voorstellingen:

  •  

 

Geluk vinden zit in jezelf, dat is het motto van de voorstelling ‘Tim op zoek naar geluk’. Vanmiddag bekeken meer dan vijftig kinderen in bibliotheekLelystad hoe Tim de prinses hielp haar geluk te vinden. De kinderen vertelden Tim waar zij gelukkig van werden: knuffelen, kusjes, dansen, draken en ridders. Dit bracht de prinses op ideeën waar ze zelf blij van werd.
Theater Tim komt binnenkort ook langs in de bibliotheken van Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Noordoostpolder en Dronten. De voorstelling is gratis, reserveer wel even je kaartje. 
http://bit.ly/VrijdagBlijdag

 

  •  

 

“Een zak lolly’s. Of snoep. Een mooie bos bloemen. Een wandeling in de sneeuw”. De kinderen en ouders hadden genoeg ideeën hoe prinses Arabella weer gelukkig kon worden. Meer dan vijftig kinderen bekeken de prachtige voorstelling ‘Tim op zoek naar geluk’ waarbij het verhaal met echte marionetten wordt verteld. Na afloop mochten de kinderen zelf leren hoe ze de marionetten konden laten bewegen. “Dat was erg leuk, maar veel moeilijker dan ik dacht. Je moet er echt spierballen voor hebben”, vertelt Jasmijn.
Theater Tim komt binnenkort ook langs in de bibliotheken van Lelystad, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Noordoostpolder en Dronten.
De voorstelling is gratis, reserveer wel even je kaartje. 
http://bit.ly/VrijdagBlijdag

Schoolvoorstelling in Almere:

“Zeer interactief met de leerlingen, veel humor, prachtige poppen en sfeervol theater met mooie belichting om naar te kijken, de duur van de voorstelling is precies goed voor deze leeftijdsgroep, de poppen zijn zo lekker dichtbij, letterlijk op enkele meters afstand en ook figuurlijk dichtbij de belevingswereld van de kinderen.

FlevoMeer Bibliotheek 

“Ik wil nog een verhaal!” Riep één van de kinderen enthousiast na het theaterstuk van Theater Tim. Net daarvoor zaten 50 kinderen ademloos te luisteren naar een verhaal gespeeld door marionetpoppen. Een verhaal over de wereld van nu: dieren hebben last van het afval van de mens en ze verzinnen een manier om dit duidelijk te maken. Na de voorstelling mochten de kinderen de marionetpoppen bekijken en zelfs bespelen. Ook konden ze zelf voelen hoe het is om een marionetpop te zijn. Wil je dit theaterspektakel ook beleven? Kom dan naar één van de andere voorstellingen van Theater Tim. De eerste is in Lelystad op vrijdag 9 februari. Meer weten over de Vrijdag Blijdagen? Kijk dan snel op onze website: http://bit.ly/2BcVfxq

 

Voorstelling in Duitsland:

Schoolvoorstelling Lelystad voor Group 4:         Ja                           nee

Was het optreden passend voor deze
leeftijd?                                                                          x

Was de duur gepast?                                                 x

Sloot het verhaal aan de belevings-

wereld van de kinderen?                                            x       

Zijn de marionetten voor deze

leeftijd geschikt?                                                           x

Was er genoeg Interactie?                                           x

Ik vond de voorstelling  leuk, en de kinderen ook.

Verjaardagsvoorstelling: 40de verjaardag

"Ik heb genoten van de kleine mensjes."

"Leuke voorstelling."

"Heerlijke humor."

"Leuke poppen met een leuk verhaal."

"Mooi in essentie en eenvoud."

"Prachtig persoonlijk. Klein en intens."

"Leuk gedaan met veel humor."

"Het was erg leuk dat jullie kwamen mijn verjaardag opfleuren."

"Bedankt voor de leuke voorstelling. Heel vermakelijk!"

 
 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor